Kære kvinde og mand

Velkommen til psykologiivirkeligheden.dk – en blog om psykologi i virkeligheden for kvinder og mænd i de mange roller, vi hver især har i livet. 

Denne blog giver dig psykologiske redskaber til at leve i psykisk god trivsel serveret til dog af undertegnede Psykolog Lone Lytken og Sexolog og Parterapeut, Vibeke Lemvig Nielsen.

Når vi er hjemme, på arbejde som ansatte, selvstændige og/eller ledere, når vi er arbejdsløse, når vi er familiemedlemmer, kærester, ekskærester, singler, veninder og venner samt elskere for sjov. Vi taler her om hverdagens virkelige seksuelle, psykiske og sociale udfordringer indeni og derude mellem os på en god måde. Vi taler om selvværd og om hvordan vi indgår ligeværdigt i relationer, og det hele hænger sammen.

Mission: Åbenhed og konkrete løsninger!

Missionen er at skabe åbenhed om tabuemner, om at få sat ord på de svære emner og om at give dig redskaberne – de konkrete og jordnære løsninger – til at tackle dem. Når vi er med os selv og når vi er sociale, sker der nemlig mange meget spændende ting. – Behagelige og ubehagelige.

 

Har du ideer til temaer eller spørgsmål inden for psykologi, samfund og udvikling, er du altid velkommen til at skrive til mig på: lone@terapifyn.dk

Også mulighed for private sessioner i Odense

Har du i øvrigt behov for konsultation eller kurser, er der også mulighed for det i Odense. Du kan finde os her: www.terapifyn.dk

De bedste hilsner

Lone Lytken

Aut. Psykolog

Blogger og redaktør, psykologiivirkeligheden.dk